04 huhtikuuta 2009

So how is mzungu-land?

Terveiset kuumottavasta Kampalasta!
Ei sitten paasty hyppaamaan narun jatkoksi, mutta ei se haittaa. Vietettiin viimeinen paiva camsitella sohvilla maaten ja tuulenvireesta nauttien. Illalla katsottiin isolta skriinilta kooste meidan raftingista, video ei ollu yhtaan niin kamala kuin mita pelattiin, mutta meidan pahinta kaatumista ei mielestani nay siina, argh!! No, ostettiin dvd:t muistoksi, se oli kylla hienoa katsottavaa. Tulen merisairaaksi pelkasta ajatuksesta. Ma oon jo niin paikallinen, etta pystyn kaytamaan farkkuja ihan helposti ja olen jopa flunssassa!!

Tultiin siis eilen takaisin Red Chilliin ja esittelin ylpeana neljaa (kivuliaasti)hajonnutta kynttani kaikille tyontekijoille. Ollaan eletty raftingin jalkipaniikkia nyt muutama paiva ja paadytty siihen lopputulokseen, etta jos paastais uudestaaan niin ei mentais. Eilen illalla oltiin Angenoir (?) nimisella clubilla. Oltiin vahan pettyneita kun siella oli joku 70-luvun ilta ja musiikki ei ihan napannu. Tehtiin tuttavuutta muutaman paikallisen kundin kanssa ja naureskeltiin kun ohikulkijat tulivat nayttamaan niille peukkua tai taputtamaan olalle, etta hyva diili. Lyhyiden younien jalkeen ollaan yllattavan hyvassa hapessa. Napattiin boda-bodat ja kaytiin ostamassa luxury-bussiliput Nairobiin (12h matkustamista kaikilla mukavuuksilla n.30e/naama) kun ajateltiin, etta nyt voi jo vahan torsatakin :) Sitapaitsi tiedan vellovani niin kovassa masiksessa koko matkan etta hyva kun on tilaa ymparilla. Nyt pitais lahtee etsimaan paria cd:ta joita ollaan kuultu taalla. Illalla on vuorossa Club Volts jossa ajteltiin juhlistaa viimeista lauantaita.

Ah, miten ihanaa kun on nopea netti!! On ollu niin huvittavaa kavella kaupungilla kun vaatekauppojen mallinukeilla on lantio levennetty :) Ostettiin parit kengat ja kasitoita, mutta mitaan vaatteita ei oo loytyny.

Ei kommentteja: