08 huhtikuuta 2009

No One Like U (by P-square)

Nairobi, Milimani Backpackers

Saavuttiin Nairobiin maanantai-iltana huonommassa ja kalliimmassa bussissa kuin viimeksi. Lauantai-ilta Kampalassa sujui mielenkiintoisesti ja tanssittiin Voltsissa aamuviiteen. Sunnuntaina maattiin uima-altaalla ja karistettiin nahkaamme. Lainattiin suomalaisten puhelinta kun Aunen luuri on seonnut lampohalvauksesta eika suostu lukemaan sim-korttia. Eli kuka tahansa tuleekaan meita vastaan niin ottakaa Aunen avaimet mukaan jotta miekin paasen kotiin :)

Vastaanotto milimanissa oli lammin. Scoopy-koira muistuttaa mielettoman paljon Petoa. Tiistaina kaveltiin pitkin Nairobin katuja ja ihmeteltiin miten taalla on niin paljon mustia ihmisia. Sitten muistettiin, etta eihan me ollakaan Jakartassa vaan Nairobissa! Tuntuu niin kotoisalta, etta on vaikea ymmartaa Nairobin huonohkoa mainetta. Oikeastaan se on viihtyisampi kuin Kampala. Tanne ma tuun sitten toihin kunhan loydan sopivan paikan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olen tosissani.
Kaytiin myos kirahvisentterissa jossa pussailtiin kirahvien kanssa. Napattiin sinne taksi ja kuski oli hauska, esitteli meille kaikki vastaantulevat asiat. Luultiin yhtakin aidattua tilaa puutarhaksi, se olikin sotilastukikohta. Heh heh. Onneksi ei menty sinne piknikille.Istuttiin ruuhkassa reilun tunnin kun mentiin takaisin hotellille. Taksimatkan jalkeen alettiin kaivamaan kuvetta ja kuultiin, etta kuski sanoi meille 11tuhatta shillinkia (n.100euroa). Oltiin ihan etta mita vittua ja laskettiin rahojamme ja mietittiin, etta ehka ei osata laskea kurssia oikein. Kuski katsoi kauhistuneena rahojamme ja sanoi no madam, no eleven thousand, ONE THOUSAND! Ei meinattu paasta taksista ulos kun naurettiin niin kippurassa, vartijakin tuli katsomaan mita ihmetta oikein tapahtuu.

Lahto lahenee. Kahdentoista tunnin kuluttua ollaan luultavasti lentokentalla. Viisumit on kylla voimassa kesakuuhun asti etta katsotaan jaadaanko viela hetkeksi. Koirat voi myyda ja rahat laittaa tilille jos ei torstaina ilmestyta Helsinki-Vantaalle. Mun taytyy nyt nopeasti etsia sopiva aviomies etta voin muuttaa tanne Nairobiin tai Ugandan puolelle. Seuraavasta reissusta tulee sitten aika kallis kun Malesian ja Indonesian lisaksi taytyy paasta tannekin. Lisailen viikonloppuna kuvia kirjoituksiin.

Se on moro!

Ei kommentteja: