24 maaliskuuta 2009

Red Chilli Hideaway, Kampala


No niin, enpa tieda mista aloittaa. Tarkein asia vaikka ensin, eli mulla ei ole puhelinta. Se on luultavasti tippunut housuni taskusta. Jos jotain positiivista haluaa asiasta loytaa niin se oli kiinni. Aloin aamulla etsimaan puhelinta latausta varten enka loytanyt sita repusta enka mistaan. No, taytyy varmaan kuitenkin sulkea liittyma varmuuden vuoksi. Etta jos tule jotain tarkeaa asiaa niin laittakaa viestia Aunen puhelimeen. Yritan paasta elisan sivuille mutta huonolta nayttaa..

Nairobissa huomattiin, etta mun piilarinestepullo oli hajonnut rinkkaan ja kamat oli markina. No, loydettiin onneksi optikko joka myi jo vanhentuneen nesteen halvalla :) Oli hauskaa kun herattiin kukon kiekumiseen, ja Aune kuittasi asian sanomalla, etta taas naita suurkaupungin ongelmia. Nairobissa ihmiset oli todella ystavallisia ja saatiin hyvaa palvelua.




Bussimatka Kampalaan oli pitka, mutta maisemat sitakin hienommat. Nahtiin seeproja, mahtavat vuoret ym. Ugandan puoli muistutti paljon Indonesiaa, mopoja vaan ei nay ja tiet ovat hiekkaisempia. Illalla saavuttiin tanne hoteliin eika ensivaikutelma ollu mitenkaan hyva. Meidan varausta ei loytynyt ja ihmiset oli paljon tylympia kuin Nairobissa, mista olin aika ylattynyt. Nyt aamulla -kun on saanut ruokaa-, asiat nayttaa jo paremmilta. Puhelin vaan harmittaa. Kirjoittelen paremmalla ajalla lisaa.

Ei kommentteja: