24 huhtikuuta 2008

Mama Im Coming Home

Viimeisia paivia viedaan. Emme ole yhtaan henkisesti valmistautuneet lahtoon, hyva etta lentoliput saimme. Sunnuntaina lahdemme matkaan kello kolme yolla ja matkustamme mukavat 24 tuntia. Tuntuu kamalalta.

Maanantaista keskiviikkoon olimme siis Yogyassa. Kavimme katsomassa mahtavaa Borobudurin temppelia, mielettoman hieno! Se on maailman suurin Buddhalainen temppeli, rakennettu luultavasti 800-luvulla ja loydetty 1814.



Muuten aikamme kuluikin shoppaillen ja Makissa juustohampurilaisia syodessa ;) naimme myos valkoisia turisteja. Oli ihanaa nukkua ilmastoidussa huoneessa ja paasta kunnon suihkuun!!!!


Tanaan olimme katsomassa sairaalassa erasta lastenkodin tyttoa jolta leikattiin umpisuoli. Raukka oli aivan tokkurassa leikkauksen jaljilta, oksensi, paleli ja pelkasi. Taman saimme kateen:


Tuntuu uskomattomalta, etta aikamme taalla on ohi. Niin paljon muistoja tulvi mieleen kun katselin kahden kuukauden ajalta poimittuja kuvia, miten paljon olemmekaan saaneet kokea. Tama saari on ihmeellinen, kiehtova, rakastettava ja vihattavakin. Niin suuri osa turisteista kulkeutuu Balille, ja vain harvat ovat kiinnostuneet nakemaan Jaavaa.
Huomenna menemme viimeisen kerran vuoristoon ja lauantaina vietamme synttareita.

Ei kommentteja: