09 maaliskuuta 2008

Smooth Criminal

"VESIMIES

Sinun taytyy olla todellinen tosimies tai - nainen jos aijot selviytya kaikista vaaroista. Kohenna ainakin uimataitoasi jos henkikultasia on sinulle yhtaan tarkea.Ei ole pahitteeksi pysytella matalissa kotivesissa ja valttaa matkustamista, silla syvissa vesissa kutevat suuret kalat- mika tai kuka tahansa voi kayttaa sinua hyvakseen. Rakasta delfiineja, koska niista ei voi olla kuin hyotya sinulle. Ylimaaraisena neuvona; aja saarikarvat. Vaihtelu virkistaa."

Taalla on pyha ja ollaan pesty uudella pesukoneella lakanat ja vaaatteita. Kone kuivaa niin hyvin, etta tekisi mieli itkea ilosta. Aikaisemmin vaatteet kuivuivat taalla kosteudessa vahintaan 2vrk ja haisivat pahalle. Aurinko on porottanut kirkkaalta taivaalta, olen saanut rusketusta kun jopa 10 minuuttia pystyin auringossa olemaan, tuska kuuma! Pyykit kuivu kylla hyvin :)

Huomenna lahdetaan Aunea vastaan, han on Semarangessa paikallista aikaa klo 18. Suomen aikaan siis klo 13. Eilen oli hulvaton shoppailupaiva, ostin kengat, lompakon ja karkkia. Kaksi lastenkodin entista kasvattia kuljettivat meita pitkin ostoskeskusta. Pizza Hutissa seitseman henkea soi pizzat, salaatit ja juomat noin 50eurolla, ei paha. Tytot ihmettelivat meidan pizza intoutta, kun he itse jaksoivat kaksi palaa :) Heratettiin pienta ihmetysta kun kuljettiin pitkin kauppoja, mutta se oli pienta verrattuna siihen mihin olen joskus tottunut.

Postikortteja taalta ei loydy eli saatte luvan odottaa kunnes paasen isompaan kaupunkiin. Terkkuja vaan, ma lahden paikkareille ja sit syomaan ja soittamaan Aunelle, jos se viela Frankfurtin lentokentan jalkeen on hengissa.

Ei kommentteja: