05 maaliskuuta 2008

Hikoilua!







Ollaan oltu kahtena paivana Kuduksessa ja Patissa jakamassa ruoka-apua. Kumpanakin paivana oli helvetin kuuma, ja olen jo polttanut poskipaat ja otsassa on paan suojana olleen huivin raja...



Oltiin Martinan kanssa kirjaamassa ihmisten avustuslappuja jotka he kuittasivat sormenjaljella ja me kynalla. Varsinkin ensimmaisena paivana kunnon ihmismassa tuntui vyoryvan paalle kun kaikilla oli kiire saada oma sakki. Vanhusten, lasten ja raskaana olevien kasia oli joka puolella. Jotkut tulivat kattelemaan ja kiittamaan.


(kuvassa Anna-Liisa, sori kun kuva on vaarin pain..)




Patissa oli torkeat tulvat joka puolella. Silmankantamattomiin vetta, kuin suomalainen jarvimaisema. Nama jarvet vaan sattuvat olemaan riisipeltoja jotka nyt ovat pilalla. menee puoli vuotta kunnes uusi sato saadaan. Mita ihmiset sina aikana syovat, sita ei tieda. kuvassa nakyva vesi on tulvavetta.








kaytiin myos paikallisessa elainlaakarissa rokotuttamassa puudeli. Elukoiden safkat ovat samaa hintatasoa kuin suomessa -ne huolehtivat elaimista keilla siihen on varaa. Taidan kylla loytaa helposti tuomista Pedrolle :)






Ollaan jossain vaiheessa menossa toihin paikalliseen sosiaalitoimistoon jossa meilla on ehka ihan tyoaikakin :) Taalla kun ollaan 24h, mutta ei tama tyolta tunnu. Ollaan pelattu lasten kanssa, varsinkin korttipelit ovat kasvattaneet suosiotaan. Mennaan huomenna aiti-lapsi klinikalle.






Voidaan Martinan kanssa hyvin, pienia palovammoja on jostain kumman syysta ilmestynyt....mutta valkoisia ollaan, valitettavasti.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Voi ei, kuulostaa aivan loistavalta! Olis kyllä todella mielenkiintosta olla siellä kanssa.. Täällä on lunta! (meteorologin mukaan jopa huomiseen saakka) :) ja mulla joku kuppa kurkussa, eli huomenna lääkäriin. Hankemessut ohi, olkaa onnellisia ettette olleet. Enpä juur paljoa irti saanut.Anttikin on hengissä ja käynyt koulussakin:D
Nauttikaa tosiaan siellä! Varmasti todella antava reissu kaikin puolin. Tuula oli optimaan laittanut kyselyä teidän kuulumisista. Välitänkö täältä käsin viestiä sille vai otatteko itse yhteyttä?
Hieman on outoa koulussa ilman teitä:) (Huom.paino sanalla HIEMAN ;) )

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tosiaan. Toi äskeinen viesti oli multa, kaikkien blondien blondeimmalta, Maijalta:D