23 maaliskuuta 2008

Singapore, Hotel Inn Crown




(Kuva Sentosa-saari)


Hellou,

paasimme aamulla uuteen hotelliin. Luulin varanneeni meille oman huoneen, mutta paasimmekin dormiin jonka jaamme noin 10 miehen kanssa :) Mielenkiintoista... mun ylakerrassa nukkuu joku ruotsalainen ja vastapaata on saksalaisia jotka jo tarjosivat meille hyonteismyrkkyja ja kyselivat mita tehdaan illalla. On pojilla varmaan opettelemsta uusille tavoille kun jo asken raahasivat kalsareita mukaan suihkuun, eivat meidan edessa halua vaihtaa. Ja me tietenkin ollaan otettu tila itsellemme, rinkkoja, meikkeja, laukkuja ja kenkia kaytava taynna.

Olemme saaneet erinomaista palvelua niin hotelleissa kuin satunnaisilta ihmisiltakin. Ainut arsyttava piirre taalla on intialaiset miehet, joista en ole koskaan pitanyt. Mielenkiintoista oli se, etta harvat naiset uivat rannalla bikineissa, vaikka tama ei ole samanlainen muslimimaa kuin Indonesia tai Malesia. Monilla oli bikinien paalla toppi tai shortsit ja toppi. Kun kaksi vuotta sitten kavin Jakartan vesipuistossa, olin ainut jolla oli bikinit. Oli hieman epamiellyttava tunne, kun kaikilla muilla oli isot t-paidat tai ihan kunnon vaatteet paalla. Paitsi miehilla tietenkin vain shortsit, niinhan se homma muslimimaissa hoituu. Nyt ostan uimatopin :D

Olimme tanaan Sentosa-saarella, paikallisessa vapaa-ajan keskuksessa. Matka taittui mukavasti kaapelivaunulla, mahtavat maisemat. Otimme aurinkoa ja uimme, katsoimme delfiinien esiintymista ja ihmettelimme kaloja underwater worldissa. Shoppailin myos kengat, kalliin Guessin laukun, pari paitaa ja kaulakorun.






Ei kommentteja: